Καλεσμένη στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν το βράδυ της Πέμπτης η λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση και το θέμα της εκπομπής ήταν η ζωή στη νύχτα, στα «σκυλάδικα», στην ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Όχι τόσο στις «μεγάλες πίστες» αλλά στα underground νυχτερινά μαγαζιά. Εκεί που κάθε νύχτα γινόταν... χαμός!
Η Κατερίνα Στανίση μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη έκανε μία αναδρομή στο ξεκίνημά της από τα σκυλάδικα, στα απίθανα περιστατικά που έχει ζήσει αλλά και στα ζόρια της νύχτας.
«Κάθε δουλειά έχει τα δικά της. Δεν κατηγορώ κανέναν. Φάγαμε ψωμί από τα σκυλάδικα, από εκεί μέσα αναδείχθηκα και εγώ. Γινόντουσαν γλέντια, και ήταν όλο άντρες, γυναίκα δεν έβλεπες. Τραγουδούσα κάποια στιγμή στα Σκάλα – όχι του Μιλάνου – Λακωνίας. Και εκεί που τραγουδάω και είδα ένα φορτηγό να μπαίνει μέσα και λέω ''έλα Παναγία μου''! Ο κόσμος δεν ήξερε από που να φύγει. Δε θα ξεχάσω ένα βράδυ, έπαιρναν κάτι μπουκάλια ουίσκι και το βάζαν ξάπλα για μαγκιά και αυτό έπεφτε συνέχεια στο ίδιο πόδι, στο ίδιο νύχι, μου άνοιξε το πόδι και με έτρεχαν στο Α΄ Βοηθειών» ανέφερε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια μίλησε για τις «δημόσιες σχέσεις» που γίνονταν σε αυτά τα μαγαζιά:
«Γιατί τώρα δεν υπάρχει αυτό; Κονσομασιόν το λέγανε τότε – εντάξει τότε ήταν και πιο άγρια – αλλά και τώρα είναι δημόσιες σχέσεις. Δεν είναι κακό να πεις μία ''καλησπέρα'', όταν ο άλλος σου αδειάζει τόσα λουλούδια πάνω σου. Ξεκίνησα τραγουδίστρια, δεν ήμουν κονσομετρίς. Τραγουδούσα, αλλά κατέβαινα και κάτω γιατί ήταν υποχρεωτικό, εδώ κατέβαιναν οι άνδρες».
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.