Μενού
katy-garbi
Καίτη Γαρμπή | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Καίτη Γαρμπή μας έχει συνηθίσει σε καυστικά σχόλια μέσω Twitter, το οποίο, άλλωστε, δεν έχει κρύψει ότι αγαπάει πολύ ως μέσο χάρη στην αμεσότητά του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας - και όχι μόνο - με τα tweets της να γίνονται viral. Με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα να είναι σε εξέλιξη στη χώρα μας, προκαλώντας πυκνές χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να τρολάρει το όνομα που πήρε η συγκεκριμένη κακοκαιρία, σχολιάζοντας την ξένη προέλευσή του, σκορπώντας το γέλιο στους followers της στο Twitter εάν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους. 

«Αυτό που η κακοκαιρία λέγεται Μπάρμπαρα λες και είναι ξαδέρφη από το Μαϊάμι με τρελαίνει. Αγαπημένοι μου, να προσέχετε στις μετακινήσεις σας αυτές τις μέρες!», tweetαρε με το γνωστό χαρακτηριστικό της χιούμορ η Καίτη Γαρμπή, στέλνοντας, όμως, ταυτόχρονα το μήνυμά της σε όλους για προσοχή στις μετακινήσεις. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA