Μια αφιέρωση στον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη έκανε ενώ τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή λέγοντας του πως και να μην ήταν ερωτευμένη… θα τον ερωτευόμουν.
Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (13/2) η εκπομπή του Alpha «Happy Day» η τραγουδίστρια ενώ κρατούσε το μικρόφωνο και τραγουδούσε κοίταξε τον ηθοποιό και του είπε: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε, θα σε ερωτευόμουν».
Ο Βασίλης Μπισμπίκης την κοιτούσε και χαμογελούσε ενώ οι θαμώνες άρχισαν να χειροκροτούν.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.