Μενού
sinboy
Sin Boy | @isyourboysinboy
  • Α-
  • Α+

Μια φωτογραφία που δείχνει έναν νεαρό άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα σε ασθενοφόρο, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών του γνωστού τράπερ Sin Boy οι οποίοι αναρωτιούνται τι να του έχει συμβεί και εκφράζουν ανοιχτά την ανησυχία τους για το αν έχει πεθάνει ή όχι! Σύμφωνα πάντα με τα όσα κυκλοφορούν ως φήμες στο διαδίκτυο στη συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζεται ο Sin Boy και τονίζεται πως ο γνωστός τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

https://www.instagram.com/p/Com2OTxsKtn/

Το θέμα, ωστόσο, είναι πως αφενός τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι κίτρινο, όπως το ασθενοφόρο της φωτογραφίας, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο και αφετέρου στα Αλβανικά ΜΜΕ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην υπόθεση, με τα τελευταία ρεπορτάζ που αφορούν τον Sin Boy να  αναφέρονται αποκλειστικά στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την σύντροφό του Ρίνα.

https://www.instagram.com/p/CoXWeCsMLL3/

Η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, είναι μια φωτογραφία που τον δείχνει σε ένα μανάβικο πριν από μερικές ημέρες. Δεν είναι λίγοι, πάντως, αυτοί που υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα ακόμα διαφημιστικό κόλπο του τράπερ και τονίζουν πως σύντομα θα εμφανιστεί σαν να... μην τρέχει τίποτα!