Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Τετάρτης (26/4) η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram γιατί «εξαφανίστηκε» για αρκετές ώρες, αναφέροντας ότι έζησε μία μικρή περιπέτεια στο κέντρο της Αθήνας, όταν το αμάξι της έπεσε πάνω σε ένα άλλο, με την ευθύνη να την έχει η ίδια.
Η Ιωάννα Τούνη σε story που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram εξηγεί: «Τελευταίο story πριν από έξι ώρες. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα δεν είχα γυμναστήριο, αλλά φουλ δουλειές και ραντεβού από το πρωί στο Κολωνάκι. Τα έκανα σαλάτα, πήγα να μπω σε ένα πάρκινγκ, πήρα μαζί κι ένα άλλο αμάξι. Δεν έγινε τίποτα σοβαρό, ίσα ίσα να τρέχουμε με ασφαλιστικές και τέτοια. Όλα καλά, ο Δημήτρης δεν με έβρισε. Όλως παραδόξως ούτε ο άνθρωπος με το άλλο αμάξι δεν με έβρισε. Δεν ξέρω… Σούπερ, όλα καλά. Τα λύσαμε! Απλά αυτό».
Η Ιωάννα Τούνη οδηγούσε το αυτοκίνητο του συζύγου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και αυτός είναι ο λόγος που του ζητάει συγγνώμη στο story της.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.