Μενού
MoneySign-Suede
MoneySign Suede | @moneysignsuede
  • Α-
  • Α+

Νεκρός έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε μέσα στο ντους της φυλακής, βρέθηκε ο ράπερ MoneySign Suede, σύμφωνα με το TMZ. Ο ανερχόμενος ράπερ από το Λος Άντζελες ετάφη στο σωφρονιστικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Soledad της Καλιφόρνια. Οι υπάλληλοι της φυλακής δήλωσαν στο δημοσίευμα ότι ερευνούν τον θάνατο του 22χρονου ως ανθρωποκτονία.

MoneySign Suede: Το χρονικό της δολοφονίας του

Ο ράπερ (γεννημένος ως Jaime Brugada Valdez) φέρεται να εξαφανίστηκε έπειτα από την καταμέτρηση το βράδυ της Τρίτης γύρω στις 21:55. Οι πηγές ανέφεραν ότι ο ράπερ βρέθηκε στη συνέχεια σε άλλο σημείο της φυλακής, όπου φαίνεται πως επιχειρήθηκε να του γίνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ωστόσο, δεν αντοποκρίθηκε και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Monterey διεξάγει τώρα έρευνα για τον θάνατο του ράπερ, ενώ ο ιατροδικαστής της κομητείας Monterey εργάζεται για να προσδιορίσει την αιτία του θανάτου του.

https://www.instagram.com/p/Cn7fEP_MkcY/?hl=en

Μιλώντας στους Los Angeles Times, ο δικηγόρος του MoneySign Suede, Nicholas Rosenberg, ανέφερε ότι ο πελάτης του μαχαιρώθηκε στο λαιμό ενώ βρισκόταν στο ντους. Κρατούμενος που μίλησε στην εφημερίδα ανώνυμα σημείωσε ότι ο ράπερ βρέθηκε σε ένα τμήμα της φυλακής που φιλοξενούσε κρατούμενους γενικού πληθυσμού.

Είπε ότι ήταν ασυνήθιστο, καθώς ένας ράπερ συνήθως στεγαζόταν στην αυλή με ευαίσθητες ανάγκες, η οποία είναι για κρατούμενους που έχουν συγκεκριμένους φόβους για την ασφάλεια ή έχουν δημόσια προφίλ.

https://www.instagram.com/p/Cnqom7uuI1P/?hl=en

Ωστόσο, ο ράπερ βρισκόταν στα πρώτα στάδια της καριέρας του, οπότε δεν είναι σαφές εάν το προφίλ του ήταν αρκετά υψηλό ώστε να δικαιολογεί τέτοιου είδους προστασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει η DailyMail, ο MoneySign Suede εξέτιε ποινή 32 μηνών για κατηγορίες για όπλα στην κομητεία Riverside, σύμφωνα με τον δικηγόρο του και επρόκειτο να αντιμετωπίσει και άλλες κατηγορίες. Ο ράπερ είχε ήδη επικαλεστεί την κατηγορία και αναμενόταν να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών που πιθανότατα θα εκτίει ταυτόχρονα με την προηγούμενη ποινή του. Ο ίδιος είχε παραδοθεί τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA