Μενού
ioanna-maleskoy
Ιωάννα Μαλέσκου | NDP
  • Α-
  • Α+

Χαρμόσυνα νέα για την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και για την οικογένειά της, καθώς έφερε σήμερα, Παρασκευή (5/5), στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, μητέρα και βρέφος είναι σε κατάσταση καλής υγείας, ενώ η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό.

Μαζί της βρισκόταν ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι από το 2021. 

Άξιο αναφοράς είναι ότι η παρουσιάστρια μίλησε πριν από δύο μήνες περίπου (22/3) και για την επιστροφή της στην τηλεόραση, για την οποία σημείωσε πως «της λείπει πολύ».

Σε ερώτηση εάν της λείπει η τηλεόραση, η απάντηση ήταν θετική. «Μου λείπει. Ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να στύψει την πέτρα! Ξέρω ότι επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα, μια πιο συνειδητοποιημένη, κατασταλαγμένη και ώριμη Ιωάννα, η οποία δεν είναι μόνη της πια. Επομένως, νιώθω ότι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω απίστευτη δύναμη, την οποία απέκτησα ξαφνικά, με ωραίο τρόπο και αφού προηγήθηκαν καταστάσεις που με δίδαξαν πολλά», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία παραδέχθηκε πως όσον αφορά τον πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, «δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμη το πότε. Είμαστε χαλαροί, παρότι δεν θα έπρεπε γιατί ο χρόνος δεν είναι χαλαρός, πιέζει!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA