Μενού
tori-spelling
Tori Spelling | @AP
  • Α-
  • Α+

Ακόμη μία περιπέτεια για την Τόρι Σπέλινγκ και την οικογένεια της, καθώς τόσο η ηθοποιός όσο και τα παιδιά της βρέθηκαν στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Instagram.

Η τηλεοπτική «Ντόνα» του Beverly Hills 90210 ανέφερε ότι τα παιδιά της, ηλικίας 6 έως 16 ετών, αρρώσταιναν συνεχώς και όπως αποδείχτηκε επί μήνες εκτίθεντο σε «ακραία» μούχλα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Να 'μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει», έγραψε σε ανάρτησή της που συνόδευσε με φωτογραφίες που φαίνονται να φορούν μάσκες προστασίας, ενώ βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, τους τελευταίους μήνες τα παιδιά υπέφεραν από συνεχείς αναπνευστικές λοιμώξεις, «ακραία» συμπτώματα που έμοιαζαν με αλλεργίες και δερματικά εξανθήματα.

https://www.instagram.com/p/CsFJnJPvaj8/

Τόρι Σπέλινγκ: Ακραία μόλυνση από μούχλα η αιτία που είναι διαρκώς άρρωστη

Η Τόρι Σπέλινγκ δήλωσε ότι επιθεωρητές υγείας βρήκαν άφθονη μούχλα σε όλο το σπίτι. «Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία και μη βιώσιμο, αυτό ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα το καταλαβαίνουμε!

Είναι δύσκολο να ξεριζώσεις έτσι απλά μια τεράστια οικογένεια όταν όλοι αισθάνονται τόσο άρρωστοι και είναι διαρκώς στο κρεβάτι. Αλλά, τώρα θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Ψάχνουμε για ένα airbnb ή ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.