Μενού
  • Α-
  • Α+

Έπειτα από χρόνια αντιπαραθέσεων και κατηγοριών, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη μητέρα της, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Instagram. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του TMΖ, η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε στο σπίτι του φίλου και μάνατζερ της τραγουδίστριας, Κέιντ Χάντσον. Έπειτα, με ένα uber έφτασε στο σπίτι της κόρης της, όπου παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο συζυγός της σταρ, Σαμ Ασγκάρι.

«Η γλυκιά μαμά μου εμφανίστηκε στο κατώφλι μου χθες μετά από 3 χρόνια… έχει περάσει τόσος καιρός. Με την οικογένεια υπάρχουν πράγματα που πρέπει να επιλυθούν… αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!!!», έγραψε η Μπρίτνεϊ στην ανάρτησή της.

lynne-britney-spears
Λιμ Σπίαρς - Μπρίτνεϊ Σπίαρς | @AP

«Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω αυτά που κρατούσα μέσα μου για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ !!! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ! Είμαι πολύ χαρούμενη που ήπιαμε καφέ μετά από 14 χρόνια, να πάμε για ψώνια μετά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΤΜΖ η ποπ τραγουδίστρια γνώριζε ότι η μητέρα της ήταν στην πόλη και θα ερχόταν να τη δει αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς. Πηγές πρόσθεσαν ότι η μητέρα και η κόρη είχαν ανταλλάξει μηνύματα πριν από την επίσκεψη και η Λιν ζήτησε συγγνώμη για «ότι έχει συμβεί».