Μενού
Mahlagha-Jaberi
Mahlagha Jaberi | ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Μαλάνγκα Τζαμπέρι στις Κάννες, η οποία έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν όχι μόνο με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, αλλά και για το πολιτικό μήνυμα που έστειλε. 

Το διάσημο μοντέλο από το Ιράν εμφανίτηκε στο κόκκινο χαλί με μία μαύρη τουαλέτα με τις χρυσές λεπτομέρειες που είχε να θυμίζουν θηλιά. Η Μαλάνγκα έστειλε με αυτό τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα στους μουλάδες…

Όπως μεταδίδουν το περιοδικό «Focus» αλλά και η εφημερίδα «Bild», το ιρανικής καταγωγής μοντέλο έφτασε στο Φεστιβάλ των Καννών με ένα φόρεμα που έμοιαζε στο επάνω μέρος του με θηλιά προκειμένου να επιστήσει την προσοχή στις φρικτές εκτελέσεις που γίνονται στην ισλαμική χώρα. Ήδη μέσα στο 2023 έχουν εκτελεστεί πάνω από 200 άνθρωποι.

Να σημειωθεί ότι στην ουρά του φορέματος ήταν γραμμένες οι λέξεις «Stop Executions» (Σταματήστε τις εκτελέσεις) με χρυσά κεφαλαία γράμματα.
Δείτε το φόρεμα που φόρεσε η 33χρονη καλλονή στέλνοντας το δικό της πολιτικό μήνυμα.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.