Μενού
Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον χωρισμό με τη Λένα Δροσάκη: «Το πρώτο διάστημα ήταν δύσκολο»
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο The 2Night Show | (ΑΝΤ1)
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (18/2) στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε μετά τον χωρισμό του από τη Λένα Δροσάκη και πώς κατάφεραν να βρουν την ισορροπία τους, ειδικά μέσα από τη συνεργασία τους στο θέατρο.

«Εννοείται, δεν ήταν κάτι απλό. Εδώ χωρίζεις εκτός γάμου και μετά μπορεί να είναι περίεργα και δύσκολα. Ειδικά το πρώτο χρονικό διάστημα ήταν πολύ δύσκολο, δεν το συζητώ. Σιγά σιγά βρίσκεις τα πατήματα, πας σε ειδικούς, ενημερώνεσαι και κυρίως προσπαθείς να κάνεις ό,τι καλύτερο για να υπάρχει μία ψυχική ηρεμία γύρω από το παιδί. Αυτό που προσπάθησα και προσπαθώ συνέχεια είναι να είμαι δίπλα από τον Αναστάση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πολλές φορές μπορεί να τύχει να κάνουμε πράγματα μαζί και να πάμε μία βόλτα ή γενέθλια ή γιορτή. Σιγά σιγά χτίστηκε αυτό, δεν υπάρχει κάποιος οδικός χάρτης να σου πει στρίψε δεξιά από εδώ κι έφτασες. Τώρα ήταν αφορμή αυτή η παράσταση» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA