Μενού
Ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα
Ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα | Instagram @botia_3
  • Α-
  • Α+

Ο Αλμπέρτο Μποτία παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη και μίλησε στην εκπομπή «Game Time» και τη Λίλα Κουντουριώτη για την Ελένη Φουρέιρα και την καθημερινότητά τους με τον γιο τους. 

«Η ζωή μου αυτή την περίοδο είναι μια νέα εμπειρία, επειδή όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε έχουμε ένα μωρό. Έχω ανακαλύψει έναν εντελώς καινούργιο κόσμο μαζί του. Εκείνος θα επιλέξει με τι θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν θέλει, θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ» είπε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε και ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι από τις επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα. «Είναι δύσκολο να επιλέξω ένα τραγούδι ως αγαπημένο μου αλλά μου αρέσει περισσότερο η House μουσική. Από τα τραγούδια της Ελένης, το αγαπημένο μου είναι το “Τι κοιτάς”» είπε στη συνέχεια ο Αλμπέρτο Μποτία ενώ προσπάθησε να τραγουδήσει και το συγκεκριμένο κομμάτι.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA