Μενού
antonis-papailias
Αντώνης Παπαηλίας | NDP
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σουκού» και τη Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε ο Αντώνης Παπαηλίας. Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για τους ρόλους που υποδύεται, αλλά και την αποδοχή και την στήριξη που έχει λάβει από την οικογένεια του όλα αυτά τα χρόνια.

«Επειδή η μητέρα μου είχε ράψει και την πρώτη τουαλέτα, ήταν μέσα στο κλίμα από την αρχή. Βγαίνοντας από το καμαρίνι, ήταν η μάνα μου και ο πατέρας μου απ’ έξω, έτσι όπως ήμουν τους λέω: "μπαμπά, είμαι γυναίκα" και μου λέει "δεν πειράζει παιδί μου, Ολυμπιακός να μην γίνεις". Είναι Παναθηναϊκός ο μπαμπάς μου, γι’ αυτό. Ποτέ δεν υπήρξε σημείο έντασης ή διαφωνίας με τον Τόνι Σφήνο. Είναι τόσο ήρεμος και ξέρεις από πριν τι είναι αυτά που θέλει, οπότε δεν τσακώνεσαι μαζί του» είπε ο Αντώνης Παπαηλίας. 

«Τα τακούνια της Νούλας στην εκπομπή είναι χαμηλά, δεν έχουμε θέμα. Της Πελαγίας στο θέατρο είναι παντοφλέ, αν και βάζω και μια ωραία γοβίτσα 16αρα αλλά την φοράω για λίγο, οπότε παλεύεται. Στη Λόλα φοράω από 12 και πάνω μόνιμα, αλλά δεν ήταν αυτό το πιο δύσκολο. Το πιο δύσκολο είναι μόνο όταν παίζουμε έξω και έχει πολλή ζέστη. Αυτό τίποτα άλλο», είπε μεταξύ άλλων. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA