Μενού
Andre Braugher.jpg
Andre Braugher.
| Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο θάνατος του Αντρέ Μπράουερ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, σκόρπισε θλίψη στους οικείους του. Ο ατζέντης του ανακοίνωσε την αιτία θανάτου του ηθοποιού, αναφέροντας ότι κατέληξε μετά από μάχη με τον καρκίνο στους πνεύμονες.

Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος από την παρουσία του στη σειρά Brooklyn Nine-Nine είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στους New York Times το 2014ότι είχε σταματήσει να καπνίζει και να πίνει «εδώ και αρκετό καιρό».

Ο Αντρέ Μπράουερ γεννήθηκε στο Σικάγο την 1η Ιουλίου 1962 και ήταν το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της Σάλλι, υπαλλήλου σε ταχυδρομείο, και του Φλόιντ Μπράουερ, χειριστή βαρέως εξοπλισμού.

Ο Αντρέ μεγάλωσε στην περιοχή Όστιν, στο Σικάγο. Φοίτησε στο σχολείο Saint Ignatius και κέρδισε υποτροφία για το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, όπου ο σπούδασε θέατρο. Στη συνέχεια φοίτησε στο Juilliard School's Drama Division, από όπου αποφοίτησε το 1988.

Για τους ρόλους του στην τηλεόραση έλαβε δύο Primetime Emmy Awards, καθώς και δύο Βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA