Μενού
Ο Βασίλης Καρράς σε νυχτερινή του έξοδο
Ο Βασίλης Καρράς σε νυχτερινή του έξοδο | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή. 

Ο δικηγόρος του, Γρηγόρης Κωτσόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την υγεία του Βασίλη Καρρά εκφράζοντας τη θερμή ευχαριστία του τραγουδιστη στον κόσμο που τον αγαπάει αλλά και την απογοήτευσή του για τις ψευδείς ειδήσεις που αφορούν στην υγεία του.

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει.

Είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον παρουσιάζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης.

Δεν είναι έτσι, είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος που δίνει τον δικό του αγώνα, όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας. Το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό, απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του», ανέφερε στην εκπομπή ο κ. Κωτσόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA