Μενού
labrogianni
Η Δάφνη Λαμπρογιάννη. | Alpha
  • Α-
  • Α+

Σημαντικές αποκαλύψεις, που επιβεβαιώνουν ότι το metoo είχε βαθιές ρίζες στην Ελλάδα, έκανε η ηθοποιός, Δάφνη Λαμπρόγιαννη το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται».

«Όταν ξεκίνησε το metoo στην Ελλάδα και ακούγαμε ήδη για αυτό στην Αμερική, ήμουν από αυτούς που πολύ γρήγορα είπε «ναι, ρε συ, καλά τώρα το θυμήθηκαν; Έκανες πρώτα καριέρα και μετά από 20 χρόνια θυμήθηκες ότι είχες περάσει άσχημα». Δεν πέρναγε δηλαδή από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχω βιώσει και εγώ», τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Μετά άρχισα να βλέπω στοιχεία και να αναλογίζομαι τη δική μου ζωή. Όπου εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μίλαγε τότε και μιλάει πάντα και αντιστέκεται και προσπαθεί να πιάσει το χέρι του διπλανού που μπορεί να είναι πιο αδύναμος από χαρακτήρα».

Λαμπρόγιαννη: «Δεν το θεωρούσα κακοποίηση»

«Όταν λοιπόν άρχισα να καταλαβαίνω τι έχει συμβεί, άρχισα να συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και σε μένα, που θεωρούσα ότι εγώ δεν έχω πάθει τίποτα. Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές και πολύ σοβαρά. Απλώς, επειδή κατάφερνα να πηγαίνω παρακάτω, δεν το θεωρούσα κακοποίηση. Έτσι μαθαίνουμε ότι εσύ πρέπει να τα βγάλεις πέρα, όχι ο άλλος που σου επιτίθεται, να μην σου επιτίθεται», είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

«Επίσης, κατάλαβα το πόσο κοστίζει να αντιστέκεσαι και το έχω πληρώσει με την υγεία μου… Δεν ξέρω πόσες φορές έχω μπει στο νοσοκομείο, δεν ξέρω πόσες εγχειρήσεις έχω κάνει», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Συνειδητοποίησα ότι δουλεύω όλη τη ζωή μου, από τότε που ενηλικιώθηκα σαν γυναίκα και σαν επαγγελματίας και έχω μάθει με το ένα χέρι να κρατάω κόντρα και με το άλλο να καταφέρνω να κάνω όλα τα άλλα. Θέλω και τα δυο μου χέρια όταν δουλεύω. Δεν θέλω να μου την πέφτει κανένας, δεν θέλω να μου επιτίθεται κανένας, θέλω να έχω ελεύθερα τα χέρια και το σώμα και την ψυχή μου για να συνεργάζομαι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA