Μενού
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος | (NDP Photo)
  • Α-
  • Α+

Ίσως να φαίνεται παράξενο σε αρκετούς, αλλά ναι, ο έρωτας μπορεί να ανθίσει ακόμα και μέσα σε ένα ριάλιτι παρά το γεγονός ότι κάθε κίνηση των παικτών καταγράφεται από τις κάμερες

Λίγο ο εγκλεισμός, λίγο το γεγονός ότι οι παίκτες είναι μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε παίκτες και παίκτριες ελληνικών ριάλιτι να έρχονται κοντά και μάλιστα, ο έρωτάς τους να «αντέχει» και πολύ μετά την έξοδό τους από το ριάλιτι στο οποίο συμμετείχαν.

Υπήρχαν φυσικά και εκείνοι που «χάθηκαν» μόλις έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Θάνος Πετρέλης - Ελεάνα Παπαιωάννου

Ο Θάνος Πετρέλης και η Ελεάνα Παπαιωάννου γνωρίστηκαν το 2002 στο Fame Story 1 και το φλερτ τους επιβεβαιώθηκε με ένα κλεφτό φιλί που αντάλλαξαν. Το ειδύλλιο ανάμεσά τους δεν κράτησε πολύ και πλέον και οι δύο ζουν ευτυχισμένες στιγμές με τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει. 

Μάρω Λύτρα - Κώστας Καραφώτης

Οι δρόμοι της Μάρως Λύτρα και του Κώστα Καραφώτη συναντήθηκαν τυχαία το 2004 όταν έλαβαν μέρος στο Fame Story 2 προκειμένου να ξεκινήσουν τη μουσική καριέρα τους.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- στη μουσική ακαδημία και τελικά βρήκαν τον έρωτα. Μάρω Λύτρα και Κώστας Καραφώτης έζησαν έναν φλογερό έρωτα, που απασχόλησε τα δημοσιεύματα της εποχής. Λίγο καιρό μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δύο τραγουδιστές τράβηξαν χωριστούς δρόμους. 

Γιώργος Λιανός - Νάνσυ Αλεξιάδη

Στην τρίτη σεζόν του Fame Story «άνθισε» ένας άλλος έρωτας, αυτός του Γιώργου Λιανού με την Νάνσυ Αλεξιάδη. Οι δυο τους είχαν πολλές τρυφερές στιγμές μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο μετά την αποχώρηση της τραγουδίστριας από τη μουσική ακαδημία, γράφτηκε και το τέλος της σχέσης τους. 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος γνωρίστηκαν κατά τη συμμετοχή τους στο Survivor το 2017 και προς το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης είχαν έρθει πολύ κοντά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και έζησαν ένα μεγάλο έρωτα που διήρκησε έξι χρόνια. Έχουν προχωρήσει και οι δύο στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης συμμετείχαν στη Φάρμα το 2022 και έζησαν έναν φλογερό έρωτα μπροστά στις κάμερες του ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους για το ειδύλλιό τους.

Βρισιήδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν το 2022 κατά τη συμμετοχή τους στο Survivor και έκτοτε ζουν έναν φλογερό έρωτα, που «γεννήθηκε» στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. 

«Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι ένας άντρας δεν είναι παιδάκι. Με πρόσεχε πάρα πολύ. Στην ένωση που τον είδα περιποιημένο και αυτός εμένα, με πλησίασε να χορέψουμε και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά. Μετά τον τσακωμό με τον Σπύρο δύο μέρες δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά ξεκίνησαν ξανά τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε.

Ο Σπύρος μου έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Εκείνος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε εμένα. Αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω. Είμαι σίγουρη ότι τον νοιάζει που έφυγα. Τώρα τελευταία ήμασταν λίγο κρυφά, από την ομάδα. Απομακρυνόμασταν λίγο.

Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία. Είμαι από τις γυναίκες που θα άλλαζα πόλη για τον άντρα μου, ειδικά αν συνέβαινε κάτι σοβαρό. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν θα βγούμε από το παιχνίδι» είχε δηλώσει η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την απόχωρησή της από το παιχνίδι. Έκτοτε το ζευγάρι συγκατοικεί και σχεδιάζει το επόμενο βήμα στη σχέση του. 

Διονύσης Σαρακίνης - Ανούς Χερίμιαν

Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χερίμιαν γνωρίστηκαν το 2021 στο MasterChef 5. Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε μέσα στο πλατό του διαγωνισμού μαγειρικής και αποτελούν ένα ζευγάρι που η σχέση τους άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, με τους δυο σεφ να είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί. 

Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν το 2020 στο MasterChef 4 και η σχέση τους ξεκίνησε ενώ βρίσκονταν στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star. Το ζευγάρι παραμένει ευτυχισμένο μαζί. 

Αθηνά Χρυσαντίδου - Δώρος Παναγίδης

Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης δήλωσαν συμμετοχή στο πρώτο «Power of Love» για να βρουν τον έρωτα. Ανάμεσά τους ξεκίνησε ένα ειδύλλιο, με την Αθηνά να δηλώνει πως «θέλει να είναι τα πάντα» για τον Δώρο. Είχαν πολλά on-off κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους και παρόλο που αποτελούσαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του ριάλιτι, αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς και να ζήσουν τον έρωτά τους εκτός πλατό.

Η σχέση τους κράτησε ένα διάστημα και εκτός παιχνιδιού, ωστόσο τελικά χώρισαν και φαίνεται πως σήμερα δεν έχουν καμία επαφή. 

«Τον Δώρο τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα και ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Ο χωρισμός ήταν κάτι που το αποφάσισα διότι νιώθω ότι με αλλοιώνει αυτή η σχέση. Άρχισα να χάνω την Αθηνά! Δεν ήμουν εκείνο το κορίτσι που ήξερα! Δεν γελούσα! Ήμουν συνέχεια νευρική και γινόμουν κάτι που δεν μου άρεσε. Υπερπροσπάθησα, υπερθυσιάστηκα, για αυτή τη σχέση, χωρίς να το παίξω θύμα. Δεν το μετάνιωσα αλλά δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια σε δεύτερη, τρίτη  και τέταρτη μοίρα!» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, η Αθηνά Χρυσαντίδου μετά τον χωρισμό της με τον Κύπριο παίκτη του ριάλιτι. 

Όλγα Ντάλλα - Στυλιανός Φλωρίδης

Η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης γνωρίστηκαν στο σπίτι του GNTM και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει καυτά φιλιά μέσα στο παιχνίδι και ζούσαν έναν πολύ δυνατό έρωτα. Ωστόσο, έναν χρόνο μετά έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο ειδύλλιό τους. 

Δείτε επίσης:

Γιάννης Μπέζος: «Η γενιά του Πολυτεχνείου είναι αυτή που τα έκανε ρόιδο»

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η σκηνή που «καταπλάκωσε» τον κόσμο - «Δώστε τους Όσκαρ και σε εμάς ηρεμιστικό»

Αντίστροφη μέτρηση για το Deal, ο παρουσιαστής έκπληξη και το όνομα που μπήκε «σφήνα»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA