Δεν ήταν από αυτά που περιμέναμε να δούμε αλλά... το είδαμε και αυτό! Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε «πολλή τύχη» στο ζευγάρι των σούπερ σταρ της ποπ και του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι, οι οποίοι ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα παντρευτούν.
«Τους εύχομαι πολλή τύχη», απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους που μάλλον με προβοκατόρικη διάθεση τον ρωτούσαν στο τέλος ενός υπουργικού συμβουλίου. «Νομίζω ότι αυτός είναι σπουδαίος τύπος, νομίζω ότι αυτή είναι ένας φανταστικός άνθρωπος» δήλωσε, ενώ είχε επικρίνει επανειλημμένα την Αμερικανίδα σταρ κατά το παρελθόν.
Διαβάστε ακόμα: Τέιλορ Σουίφτ - Παντρεύεται με τον σύντροφό της Τράβις Κέλσι - Η ανάρτηση με το γαμήλιο δαχτυλίδι
Η προσχώρηση της Τέιλορ Σουίφτ στο στρατόπεδο της Δημοκρατικής υποψήφιας για τις προεδρικές εκλογές του 2024 και η δημόσια στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις είχαν εξοργίσει τον Τραμπ, ο οποίος είχε δηλώσει για την σταρ της ποπ ότι τη «μισούσε».
Όπως φαίνεται, ωστόσο, η εποχή του... μίσους πέρασε. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δηλώσει «Σουίφτι» και ο Τραμπ.
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.