Η Έλενα Ασημακοπούλου έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση χθες (28/10) βράδυ και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, επιβεβαίωσε ότι είναι σε νέα σχέση δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο .
«Είμαι πολύ καλά. Ναι, η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά η ίδια στις κάμερες χωρίς να αναφέρει το όνομα του συντρόφου της αν και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πρόκειται για τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Κώστα Τσαρτσαρή.
Η σχέση τους έγινε γνωστή μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε, ενώ το ζευγάρι κρατά από την πρώτη στιγμή χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να μιλούν για τη σχέση τους δημόσια.
Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο χώρισαν το 2022 μετά από 12 χρόνια σχέσης. Είχαν γνωριστεί το 2007 στη Μύκονο και είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ απέκτησαν μία κόρη, τη Μαρία Ροζάρια.
Τον περασμένο Ιανουάριο, μιλώντας στο Happy Day, η Έλενα Ασημακοπούλου είχε αναφερθεί στον χωρισμό της, λέγοντας:
«Σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο. Όταν χωρίζεις δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και ψύχραιμος. Η λέξη "δυσκολία" είναι η μόνη που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση του χωρισμού».
Δείτε επίσης: Έφαγα το καλύτερο φαγητό της ζωής μου σε ένα απομονωμένο χωριό της νότιας Ιταλίας
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.