Μενού
taylor-swift
Τέιλορ Σουίφτ | (AP Photo/George Walker IV, File)
  • Α-
  • Α+

Εταιρεία έβαλε αγγελία εργασίας και αναζητά συγγραφέα, φωτογράφο και ειδικό στα social media  για να καλύψει την περιοδεία «Eras» της Τέιλορ Σουίφτ και όχι μόνο.

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για να εργαστούν στο πλευρό της σταρ σε μόνιμη βάση, καθώς μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης ανακοίνωσε ότι αναζητά δημοσιογράφο πλήρους απασχόλησης για να καλύψει τα πάντα σχετικά με την ποπ σταρ

Την Τρίτη (12/9), ο αμερικανικός οργανισμός μέσων ενημέρωσης Gannett δημοσίευσε μια κενή θέση για τον νέο ρόλο του «Taylor Swift Reporter» - κάποιον που θα προσληφθεί ειδικά για να «αποτυπώσει τη μουσική και τον πολιτιστικό αντίκτυπο» της τραγουδίστριας.

Με αγγελία στην πλατφόρμα Dayforce, η αγγελία εργασίας εξηγεί ότι λόγω της σταθερής ανόδου του φανατικού κοινού της Σουίφτ σε «πρωτοφανή ύψη», η εταιρεία αναζητά έναν συγγραφέα με ικανότητες σε βίντεο και φωτογραφία για να καλύψει ιστορίες σχετικά με τη σημασία της μουσικής της και τις επιλογές καριέρας της στη βιομηχανία του θεάματος.

taylor-swift
Τέιλορ Σουίφτ | (AP Photo/Chris Pizzello)

Τι αναφέρει η αγγελία για τον ρεπόρτερ της Τέιλορ Σουίφτ

Η αγγελία αναφέρει τα εξής: «Βλέποντας τόσο τα γεγονότα όσο και την οργή, ο ρεπόρτερ της Τέιλορ Σουίφτ θα εντοπίσει γιατί η επιρροή της ποπ σταρ όλο και διευρύνεται, τι αντιπροσωπεύει το fanbase της στην ποπ κουλτούρα και την επίδραση που έχει σε όλο τον κόσμο της μουσικής και των επιχειρήσεων».

«Ψάχνουμε για έναν δημοσιογράφο με φωνή - αλλά όχι προκατάληψη - ικανό να καλλιεργήσει γρήγορα ένα εθνικό κοινό μέσω έξυπνου περιεχομένου σχεδιασμένου να συναντήσει τους αναγνώστες με τους δικούς τους όρους» αναφέρεται επίσης στην αγγελία.

Ο νέος υπάλληλος θα πρέπει να εργάζεται τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Αξίζει να αναφερθεί ότι στις εκδόσεις της Gannett περιλαμβάνονται η USA Today και το βρετανικό Newsquest.

taylor-swift
Taylor Swift | Associated Press

 

Γνήσια η αγγελία για τον ρεπόρτερ της Τέιλορ Σουίφτ

Σε δήλωση που παραχώρησε στον Guardian, εκπρόσωπος της Gannett επιβεβαίωσε ότι η αγγελία ήταν γνήσια και ότι η θέση εργασίας προσφέρεται με πλήρη απασχόληση, με παροχές.

«Είστε έτοιμοι γι' αυτό; Το να είμαστε απαραίτητοι για τους αναγνώστες μας σημαίνει να παρέχουμε το περιεχόμενο που αποζητούν και έχουμε ένα κενό με το όνομα της  Τέιλορ Σουίφτ», δήλωσε η Κρίστιν Ρόμπερτς, επικεφαλής περιεχομένου της Gannett media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA