Ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την εξομολόγηση της πρώην συζύγου του, Μαρίας Κορινθίου, για τη νέα της σχέση.
Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο «Καλοκαίρι Ραντεβού» του Open ότι είναι σε σχέση, ενώ χθες Τετάρτη (16/7) βράδυ είχε ανεβάσει σε story στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιώργο Καραθανάση.
Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καραθανάσης: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Μαρίας Κορινθίου
«Τον έχω ανοίξει τον κύκλο του έρωτα, είμαι σε σχέση. Είμαι καλά, δεν θα ήμουν σε σχέση αν δεν ήμουν καλά, εάν δεν υπήρχε αυτή η φωτιά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κορινθίου και όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έχει αναπαραχθεί έντονα στα sites.
Την ίδια στιγμή δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που googlαραν το ποιος είναι ο νέος σύντροφος της γνωστής ηθοποιού.
Ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης, μάλλον θέλησε να τρολάρει όλη αυτή την έντονη αναπαραγωγή και έτσι σήμερα (17/7) λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης της Μαρίας Κορινθίου, ανέβασε ένα insta story, σχολιάζοντας με μεγάλη δόση χιούμορ και με πολλά emoji: «Χαμός! Καλημέρα».

- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.