Υπό κατεδάφιση βρίσκεται το εκκλησάκι του «Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης», ιδιοκτησίας των Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη, σε χώρο που βρίσκονται οι εξοχικές τους κατοικίες στη Μύκονο.
Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, το εκκλησάκι, οποίο βρίσκεται στην άκρη ακριβώς του οικοπέδου στο οποίο χτίστηκαν τα σπίτια του Αντώνη Ρέμου και του Κώστα Πηλαδάκη, τις επόμενες ημέρες θα γκρεμιστεί.
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως τα ακίνητα των Ρέμου και Πηλαδάκη δεν βρίσκονται πλέον στην κατοχή τους, αλλά έχουν περιέλθει σε εταιρεία real estate:
«Τα ακίνητα χάθηκαν όλα λόγω της οικονομικής κρίσης, τα δύο τελευταία δεν έχουν πουληθεί λόγω της εκκλησίας, όμως επειδή πρέπει να πουληθούν για να αποπληρωθούν κάποια χρέη που υπάρχουν προς τις τράπεζες – όχι από τον Ρέμο και τον Πηλαδάκη – αλλά από την εταιρεία που έχει πάρει την κυριότητά της τα σπίτια και πρέπει να τα πουλήσει υποχρεωτικά, είναι απόφαση της εταιρείας να κατεδαφιστεί το εκκλησάκι».
- «Η αόρατη παρενόχληση»: Γιατί τα έξυπνα γυαλιά της Meta αποκαλούνται «γυαλιά για ηδονοβλεψίες»
- Το συγκινητικό μήνυμα του Καρπετόπουλου για τον Αντώνη Πανούτσο: «Σεβασμό στη μάχη του»
- Ο δολοφόνος που σκοτώνει όποιον κάθεται στην καρέκλα του, εδώ και 300 χρόνια: Η κατάρα του Busby Stoop
- Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του Μικρούτσικου και του Ελευθερίου για τον πιο αδικημένο Έλληνα αγωνιστή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.