Μενού
Οικογένεια στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Οικογένεια στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο | (Syda Productions/Shutterstock)
  • Α-
  • Α+

Το πότε πρέπει να στολίσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων έχει αμφισβητηθεί έντονα χρόνο με το χρόνο, αλλά οι ειδικοί επιτέλους δίνουν την απάντηση μία για πάντα.

Ενώ μπορεί για κάποιους το να στολίζουν από τον Νοέμβριο να τους κάνει να νιώθουν χαρούμενοι, υπάρχει μια ακριβής ημέρα που πρέπει να στολίσετε το δέντρο σας. Spoiler, δεν είναι η πρώτη του Δεκέμβρη.

Η 3η Δεκεμβρίου είναι η ιδανική ημερομηνία για να στολίσουμε το δέντρο μας, σύμφωνα με τους ειδικούς από το Christmas Tree World με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Σε πολλά νοικοκυριά αρέσει να στήνουν το δέντρο τους και άλλα εορταστικά στολίδια την πρώτη ημέρα του μήνα για να σηματοδοτήσουν την έναρξη της επίσημης αντίστροφης μέτρησης για τη μεγάλη μέρα» δήλωσαν οι ανώνυμοι ειδικοί στη Sun.

Ωστόσο, η εορταστική παράδοση επιμένει ότι ο στολισμός πρέπει να ακολουθεί το ημερολόγιο των Χριστουγέννων, το οποίο ξεκινά φέτος στις 3 Δεκεμβρίου -την τέταρτη Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα- και τελειώνει στις 24 Δεκεμβρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA