Ο Χρήστος Φωτίδης βρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα και έκανε και μια αποκάλυψη.
Σύμφωνα με τον ηθοποιό, θα γίνει μία ταινία για την ζωή του Πύρρου Δήμα. Όπως είπε ο κ. Φωτίδης: «Θα γίνει μία ταινία με τη ζωή του Πύρρου Δήμα και θα είμαι στους συντελεστές».
Ερωτηθείς για το εάν έχει αποφασιστεί ποιος θα υποδυθεί τον ίδιο τον αθλητή απάντησε: «Δεν έχει κλειδώσει ποιος θα υποδυθεί τον Πύρρο στην ταινία, όμως ο ίδιος θα κάνει ένα guest».
Βάφτισε την κόρη του ο Πύρρος Δήμας
Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα βάφτισαν την κόρη τους, το Σάββατο 31 Μαΐου.
Το ζευγάρι επέλεξε το Ιερό Προσκύνημα Αγίας Μαρίνας Αλυκού για το μυστήριο, ενώ νονά ήταν η Χριστίνα Παναγουλέα. Η μικρή πήρε το όνομα Ελευθερία, από τη μητέρα του χρυσού Ολυμπιονίκη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2021.
«Ο Πύρρος είναι φίλος μου χρόνια, είναι χαρούμενος, ξαναβρήκε τον εαυτό του», ανέφερε σε δηλώσεις του ο ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μυστήριο.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.