Μενού
ioanna-toyni
Η Ιωάννα Τούνη στο Κάιρο | @j.touni
  • Α-
  • Α+

Επί των γεωπολιτικών τοποθετήθηκε η Ιωάννα Τούνη στα social media, θέλοντας να εξηγήσει στους followers της το μέγεθος της καταστροφής στη Λωρίδα της Γάζας.

Παίρνοντας θέση για τη θηριωδία που εξελίσσεται κατά την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram: «Μπορείς να ταξιδέψεις από το ανατολικό τμήμα της Γάζας στο δυτικό μέσα σε ένα μισάωρο και από το βόρειο στο νότιο σε 12 λεπτά».

«Αυτό, λοιπόν, που προσπαθώ να πω είναι ότι η Γάζα είναι πολύ μικρή και το Ισραήλ έχει ήδη ρίξει 6.000 βόμβες μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, που είναι περισσότερες και από αυτές που έριξαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν μέσα σε έναν χρόνο» είπε, συνεχίζοντας το σκεπτικό της.

«Η Γάζα είναι στρατόπεδο συγκέντρωσης»

Η Ιωάννα αναφέρθηκε στην απάνθρωπη μεταχείριση των Παλαιστινίων μέσα στην αποκλεισμένη Γάζα: «Η Γάζα, αυτή τη στιγμή, λειτουργεί ως στρατόπεδο συγκέντρωσης. Έχουν στριμώξει τον κόσμο, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό με μολυσμένο αέρα» αναφέρει και συνεχίζει:

«Υπάρχουν άψυχα σώματα παντού στους δρόμους και κανείς δεν ξέρει πού να τα μεταφέρει αφού τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και τα ασθενοφόρα βομβαρδισμένα. Οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορία.

Όλοι κάθονται σιωπηλά και παρατηρούν. Αυτό λέγεται γενοκτονία και εθνοκάθαρση» τονίζει η Ιωάννα Τούνη κατηγορώντας το Ισραήλ.

Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη | instagram

«Υποστηρίζω την ειρήνη»

Αφού κατηγορήθηκε πως υποστηρίζει τη Χαμάς, η influencer έσπευσε να υπερασπιστεί τη θέση της: «Δεν υποστηρίζω καμία από τις δυο πλευρές. Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη», γράφει και εξηγεί

«Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε, και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω. Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα».

Ιωάννα Τούνη
Instagram

Ο... 4ος Παγκόσμιος Πόλεμος

Η Ιωάννα Τούνη κλείνοντας το προηγούμενο ποστ της γράφει: «Μπορεί να μπει ένα τέλος σε αυτή την τρέλα; Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο;».

Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη | Instagram

 

Η influencer, πάντως, μπερδεύτηκε καθώς ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν έχει συμβεί -ευτυχώς- ακόμη. Στη συνέχεια κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανέβασε μια παρόμοια, διορθώνοντας το λάθος της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA