Μενού
Ο Μάριος Φραγκούλης
Στιγμιότυπο από κονσέρτο του Μάριου Φραγκούλη | NDP Photo / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Μάριος Φραγκούλης, όπως ενημέρωσε σχετικά η εταιρεία που έχει αναλάβει την προώθηση των συναυλιών του με τη Γιώτα Νέγκα, είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να διακομιστεί και να παραμείνει σε νοσοκομείο.

Με αφορμή το ατύχημα που είχε ο Μάριος Φραγκούλης, η προγραμματισμένη συναυλία –μαζί με τη Γιώτα Νέγκα– για τις 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού αναβάλλεται, μέχρι να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία σύντομα.

Όπως γνωστοποίησε σχετικά η Zuma Communications, «τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους». 

Μάριος Φραγκούλης: Η ενημέρωση για το ατύχημα και τη συναυλία

«Αναβάλλεται η προγραμματισμένη συναυλία των Μάριο Φραγκούλη και Γιώτα Νέγκα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία σύντομα.

Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο. 

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με τη διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA