Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε προσκεκλημένος στη διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά του την Κοραλένια και τον Δημήτρη, και τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, αλλά και την πορεία του στην υποκριτική.
Ο γνωστός ηθοποιός -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως έγραψε τον γιο του σε μαθήματα μπαλέτου, αφού κατά την περίοδο της καραντίνας αντιλήφθηκε το ταλέντο του.
«Έγραψα τον γιο μου μπαλέτο. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ένα τυράκι εκεί, που σου λέει ότι τα αγόρια στο μπαλέτο πάνε δωρεάν. Παιδιά, αν βλέπατε τον γιο μου στην καραντίνα πόσο ωραία χόρευε, θα λέγατε “που έμαθε χορό;”. Ήθελα πολύ να συνεχίσει τον χορό. Σαφώς και υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα. Πλάκα μου κάνεις; Στην Ελλάδα ζούμε, εννοείται ότι υπάρχει», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας (το απόσπασμα στο βίντεο στο 44:30')
«Είναι υπέροχο πράγμα το παιδί να κάνει αυτό που του αρέσει. Υπέροχο συναίσθημα να κάνεις μια περσόνα. Και πες ότι συνδέεται με τη σεξουαλικότητα του, ποιο είναι το πρόβλημα; Η κόρη μου πήγαινε ποδόσφαιρο, καράτε και χορό», πρόσθεσε ο Μελέτης Ηλίας με αφορμή τα μαθήματα μπαλέτου του γιου του.
Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας ότι πήγαν σε σύμβουλο γάμου.
Μελέτης Ηλίας: Παρακολουθήστε το βίντεο με όλη τη συνέντευξή του
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.