Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε προσκεκλημένος στη διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά του την Κοραλένια και τον Δημήτρη, και τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, αλλά και την πορεία του στην υποκριτική.
Ο γνωστός ηθοποιός -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως έγραψε τον γιο του σε μαθήματα μπαλέτου, αφού κατά την περίοδο της καραντίνας αντιλήφθηκε το ταλέντο του.
«Έγραψα τον γιο μου μπαλέτο. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ένα τυράκι εκεί, που σου λέει ότι τα αγόρια στο μπαλέτο πάνε δωρεάν. Παιδιά, αν βλέπατε τον γιο μου στην καραντίνα πόσο ωραία χόρευε, θα λέγατε “που έμαθε χορό;”. Ήθελα πολύ να συνεχίσει τον χορό. Σαφώς και υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα. Πλάκα μου κάνεις; Στην Ελλάδα ζούμε, εννοείται ότι υπάρχει», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας (το απόσπασμα στο βίντεο στο 44:30')
«Είναι υπέροχο πράγμα το παιδί να κάνει αυτό που του αρέσει. Υπέροχο συναίσθημα να κάνεις μια περσόνα. Και πες ότι συνδέεται με τη σεξουαλικότητα του, ποιο είναι το πρόβλημα; Η κόρη μου πήγαινε ποδόσφαιρο, καράτε και χορό», πρόσθεσε ο Μελέτης Ηλίας με αφορμή τα μαθήματα μπαλέτου του γιου του.
Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας ότι πήγαν σε σύμβουλο γάμου.
Μελέτης Ηλίας: Παρακολουθήστε το βίντεο με όλη τη συνέντευξή του
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.