Μενού
tzane
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια ταξιδιού που έκανε στην Ιταλία, άφησε ο Έλληνας TikToker Tzane. Την είδηση έκανε γνωστή ο Χρήστος Κόγιας που βρισκόταν μαζί του στη γειτονική χώρα.  

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του Tzane. Πληροφορίες αναφέρουν πως σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος. 

Την είδηση θανάτου του γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media ο γνωστός YouTuber και φίλος του TikToker, Χρήστος Κόγιας. 

«Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε.

kogias

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γράφει χαρακτηριστικά. «Δεν είναι τρολ όπως είπα, ούτε κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα».

kopsialis

Στο TikTok o Tzane μετρούσε σχεδόν 57.000 followers, οι οποίοι στο άκουσμα του θανάτου του μούδιασαν.

Αμέτρητα είναι τα σχόλια στα βίντεό του, με τους ακολούθους του να εκφράζουν τη θλίψη τους και να αναρωτιούνται τι συνέβη και έφυγε από τη ζωή.

Διαβάστε επίσης

Για 20 χρόνια, ο Ρίτσαρντ Γκιρ απαγορευόταν να πάει στην τελετή των Όσκαρ

Το κρυπτονόμισμα που έχει μεγαλύτερη άνοδο το 2024 και από το Bitcoin

Ιαπωνία: Φιάσκο η εκτόξευση πυραύλου στο διάστημα – Η έκρηξη, το ελληνικό όνομα και η απογοήτευση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA