Μενού
crypto
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Το πιο γνωστό κρυπτονόμισμα του πλανήτη, το Bitcoin, έχει μία ξέφρενη πορεία ως προς την αξία του σε τιμές άνω των 72.300 δολαρίων, ξεπερνώντας το ούτως ή άλλως εντυπωσιακό ρεκόρ που είχε πετύχει τον Νοέμβριο του 2021, όταν είχε πιάσει 68.991 δολάρια.

Όπως είναι λογικό, η ζήτηση για το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα έχει εκτιναχθεί παράλληλα με την αξία του. Βέβαια η ζήτηση και η αύξηση του ενδιαφέροντος δεν αφορά μόνο το Bitcoin.

Διαβάστε ακόμη: Για 20 χρόνια, ο Ρίτσαρντ Γκιρ απαγορευόταν να πάει στην τελετή των Όσκαρ

Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα κρυπτονομίσματα στα οποία έχουν στραφεί χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο. Σκοπός τους βέβαια είναι να βρουν ποιο θα είναι το επόμενο Bitcoin, με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή, μοιάζει ασύμφορο να επενδύσεις σε ένα κρυπτονόμισμα που έχει πιάσει τόσο υψηλές τιμές.

Τα επόμενα Bitcoins

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, είναι πάρα πολλά τα κρυπτονομίσματα που έχουν πάρει τον ρόλο του «νέου Bitcoin». Για παράδειγμα, το Dogecoin (με τις ευλογίες του Elon Musk), το ethereum ή το xrp που έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς στο ίντερνετ.

Πάντως, μέσα στο 2024, αυτό που έχει παρουσιάσει τη μεγαλύτερη αύξηση (πάντα μιλώντας γι' αυτά που έχουν ένα σημαντικό market gap) είναι το Binance Coin (BNB) το οποίο είναι μία μορφή κρυπτονομίσματος που χρησιμοποιείται για συναλλαγές στο Binance, μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες για τα κρυπτονομίσματα. Το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπόριο, πληρωμές ή ακόμα και ταξίδια.

Το BNB φτάχτηκε το 2017 με την πρώτη τιμή του να κινείται στα 0,10 δολάρια. Η τίμη του έχει εκτοξευτεί κοντά στα 420 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μία άνοδος της τάξης του 419,861%.

Διαβάστε επίσης

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε ποιος ήταν ο παραγωγός που την πίεσε να κάνει έρωτα με συμπρωταγωνιστή της

Το κρυπτονόμισμα που έχει μεγαλύτερη άνοδο το 2024 και από το Bitcoin

Ο «αόρατος δικτάτωρ» Δημήτριος Ιωαννίδης, η CIA και ο εφιάλτης της Κύπρου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA