Η Πόπη Μαλλιωτάκη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Η γνωστή τραγουδίστρια θα βρεθεί στο πλευρό του Φίλιππου Καμπούρη στον συνδυασμό «Μάχη για την Αττική» ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.
Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Στη δημοσίευσή της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Είπα κι εγώ το "ναι" στην "Μάχη για την Αττική", μετά την όμορφη προσέγγιση και παρότρυνση του Φίλιππου. Αποφάσισα να βγω πρώτη φορά υποψήφια, μετά από αρκετές προτάσεις που είχα όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ελπίζω να μας στηρίξετε. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
- Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σηφάκης με την αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα - «Είναι αδερφή μου»
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Βέροια: Ζευγάρι έκανε «λαμπόγυαλο» υποκατάστημα ΔΥΠΑ επειδή καθυστέρησαν οι πληρωμές τους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.