Μενού
Η Αθηναΐ; Νέγκα στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2024
Η Αθηναΐ; Νέγκα στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2024 | (Χ)
  • Α-
  • Α+

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει γίνει trend στο X (πρώην Twitter) από το πρωί της Πέμπτης (20/6) οπότε και κυκλοφόρησε βίντεό της από τη στιγμή που δίνει βραβείο στη Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards. 

Η δημοσιογράφος έκανε την απονομή σχολιάζοντας το χασμουρητό της τραγουδίστριας στην Eurovision, την ώρα που έδινε συνέντευξη η Ισραηλινή διαγωνιζόμενη.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι αν και την εκτιμά ως καλλιτέχνη, δεν συμφωνεί σε κάποια πράγματα μαζί της. Η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Όπως δήλωσε με την σειρά της η Μαρίνα Σάττι, η φετινή ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εκείνη αφού έμαθε και κέρδισε πολλά πράγματα ενώ κάποια άλλα έχασε. Άξιο αναφοράς είναι ότι δεν σχολίασε τίποτα από όσα είπε για εκείνη η δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο Χ: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις» προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Το Twitter πήρε φωτιά

Τα σχόλια στο Twitter πήραν «φωτιά» με πλήθος κόσμου να αποδοκιμάζει τη δημοσιογράφο για το σχόλιο της, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που την υποστήριξαν. Οι περισσότεροι ωστόσο αντέδρασαν στο γεγονός ότι επρόκειτο για μία στιγμή βράβευσης της τραγουδίστριας και ότι δεν έπρεπε να γίνει αυτό το σχόλιο για το χασμουρητό.

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA