Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Ρουβάς πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα με την οικογένειά του και ανήρτησε στα social media ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει η μεγάλη κόρη του, η Αναστασία. 

Μπορεί την παραμονή ο τραγουδιστής να εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα, ωστόσο η υπόλοιπη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην Κάτια Ζυγούλη και στα τέσσερα παιδιά τους.  

Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ανήρτησε στα social media ένα βίντεο με την οικογένεια του μέσα από το αυτοκίνητο από την ημέρα των Χριστουγέννων. Σε αυτό η Αναστασία Ρουβά πλέον έχει μεγαλώσει και έχει πάρει το ταλέντο του πατέρα της, αφού ακούγεται να τραγουδάει το κομμάτι της Άννας Βίσση, «Ψυχεδέλεια».

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στο βίντεο που κοινοποίησε στα social media. Κάτω από το βίντεο τα σχόλια ήταν διθυραμβικά για την Αναστασία. Η μεγαλύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της στη μουσική, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ακόλουθούς του, μιας και τα σχόλια γέμισαν από μηνύματα που εκθείαζαν τη φωνή της.

Πολλοί χρήστες στο TikTok είχαν να πουν τα καλύτερα για την κόρη του. «Μα τι φωνάρα η Αναστασία!», «η κόρη φωνάρα και κουκλάρα» και «χρόνια πολλά, να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου» είναι κάποια από τα πολλά σχόλια κάτω από το βίντεο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA