Μενού
spyros-mpimpilas
Σπύρος Μπιμπίλας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και αναφέρθηκε στο πώς γνωρίστηκε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και αποφάσισε και ο ίδιος να μπει στην Πλεύση Ελευθερίας, καθώς επίσης στο θέμα που προέκυψε με τη λίστα βουλευτών πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ακόμα μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τόσο για το ντύσιμό του στην ορκωμοσία της νέας Βουλής όσο και γενικότερα μέσω social media. 

«Γίνεται τόσο μεγάλο θέμα για τα ρούχα που κανονικά πρέπει να κοιτάμε τα σοβαρά. Τα ρούχα είναι δεύτερο θέμα. Δεν περίμενα καθόλου αυτήν την αντίδραση. Η κ. Μενδώνη μου είπε τα καλύτερα. Της άρεσε πάρα πολύ. Ένας άνθρωπος που έχει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, δεν αλλάζει εαν του τύχει και αυτό. Εγώ έχω μπει ως ο άνθρωπος που τον γνωρίζουν έτσι. Ξαφνικά αν κάνω κάτι άλλο, θα κάνω έναν ρόλο. Εγώ δεν θέλω να κάνω έναν ρόλο», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι δύστροπη»

«Μπήκα στη Βουλή σαν πολίτης, όχι σαν πολιτικός. Είμαστε άνθρωποι που δεν ήμασταν πρώην πολιτικοί. Εμείς που είμαστε στην "Πλεύση Ελευθερίας" μπήκαμε για να βοηθήσουμε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον κλάδο μας», πρόσθεσε ο ίδιος. 

«Ήμουν στον πολιτιστικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με άλλους ηθοποιούς. Δεν είχα γνωρίσει τη Ζωή από εκεί. Όταν έγινε η μετατροπή του όχι σε ναι και η Συμφωνία των Πρεσπών, παραιτήθηκε η Ζωή κι όταν άρχισε να κάνει τις πρώτες συγκεντρώσεις, άρχισα να πηγαίνω για να ακούω. Είπα με ενδιαφέρει πολύ έτσι όπως μιλάει, συμφωνώ και την ακολουθώ και θέλω να τη βοηθήσω. Έχουμε πλέον μια αμοιβαία σχέση αγάπης. Είναι ένα πάρα πολύ ευχάριστο άτομο στη ζωή της, είναι αυστηρή όταν πρέπει. Είναι χαρμόσυνος άνθρωπος, δεν είναι δύστροπη», επεσήμανε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσον αφορά το θέμα της λίστας βουλευτών στην «Πλεύση Ελευθερίας», ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε:

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε το δικαίωμα να φτιάξει τις λίστες με τους βουλευτές. Οι δεύτερες εκλογές έγιναν με άλλο εκλογικό νόμο. Ο νόμος έδωσε το δικαίωμα να καταρτιστούν λίστες βάσει το τι συμφέρει ένα κόμμα και ποιες είναι οι σχέσεις των ανθρώπων που μπαίνουν στη λίστα με το κόμμα. Άρχισαν να βρίζουν μόνο την Πλεύση Ελευθερίας, ενώ αυτό έγινε σε όλα τα μικρά κόμματα που άνθρωποι μπήκαν τελευταία στιγμή. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά είναι απόλυτα νόμιμο».

«Έγραψαν ότι "το στρουμφάκι μπήκε στη Βουλή"»

«Με γράφουν Πιπίλα, έγραψαν ότι "το στρουμφάκι μπήκε στη Βουλή", αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω και δεν με ενδιαφέρει. Έχει αναπτυχθεί μια τοξικότητα στα social σε σημείο που κάποιοι πρέπει να επισκεφθούν γιατρό. Δεν δίνω καμία σημασία στα άσχημα σχόλια», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας γύρω από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μέσω social media. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.