Μενού
zafeiris-melas
Ζαφείρης Μελάς | NDP
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Βασίλης Καρράς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δίνει την προσωπική του «μάχη». 

Ο Ζαφείρης Μελάς, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά. Οι δυο τους είναι χρόνια φίλοι με τον Μελά να συγκινείται μπροστά στην κάμερα. 

«Υπάρχει κόσμος που ακόμη αγαπά το λαϊκό τραγούδι και προσπαθεί να το τραγουδήσει. Όταν δουλεύεις και αγαπάς αυτό που κάνεις, η ανταμοιβή έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Έχω εκμεταλλευτεί σωστά την επαγγελματική μου επιτυχία. Υπήρξαν αδικίες που έχω ζήσει από συναδέλφους, αλλά τους ξέρουμε ποιοι είναι» είπε ο Ζαφείρης Μελάς. 

«Έχω δημιουργήσει αρκετές και καλές φιλίες στον χώρο. Έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια και κρατάει μέχρι σήμερα η φιλία μας. Έχω μιλήσει με τον Βασίλη Καρρά. Μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι δύσκολα τα πράγματα απ’ ό,τι είπαν και όσα λένε οι άλλοι και απ΄ ό,τι ακούω και εγώ δεν πήγα να τον δω, γιατί δεν θα αντέξω να τον δω», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Μακάρι να γίνει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω. Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω γιατί σέβομαι αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει. Έχουμε περάσει πάρα πολλά, μαζί σκαρφαλώναμε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ποτέ δεν κοιταχτήκαμε λοξά, πάντα μιλούσαμε με τα μάτια καρφωμένα πάνω μας» δήλωσε συγκινημένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA