Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Είναι μερικά ζώδια που όταν είναι σε μια σχέση δεν αντέχουν την αδιαφορία και θέλουν συνεχώς προσοχή από το ταίρι τους. 

Τα ζώδια που θέλουν προσοχή

Ζυγός

Είναι το ζώδιο της αγάπης και ζητάει συνέχεια προσοχή. Αν του δώσεις μια αγκαλιά θα θέλει και άλλη. Δεν του φτάνουν χίλια φιλιά, αλλά 1.001. Δεν το κάνει από κακία, αλλά επειδή λατρεύει να δίνει και να παίρνει αγάπη. Αυτό είναι και ένα σημάδι έρωτα για τον Ζυγό, καθώς αν δεν σε θέλει δεν ζητάει και πολλά - πολλά. 

Ιχθύες

Είναι τόσο συναισθηματικός που δεν σταματά να θέλει προσοχή σε μια σχέση. Θεωρεί τη δοτικότητα «ασφάλεια» και πάντα θα προσπαθεί να την έχει. Επικοινωνούν με το συναίσθημα και περιμένουν πίσω το ίδιο. Αν θέλετε ζεστασιά να πάτε στον Ιχθύ. 

Λέων

Είναι γνωστή «ψωνάρα» και πέρα από την προσοχή του κόσμου ζητάει και της σχέσης του. Ο λέων θέλει να νιώθει πως τον θέλουν μέσα στο πλήθος και δεν θα σταματήσει ποτέ να ζητάει επιβεβαίωση από το ταίρι του. Πρέπει όμως να δίνει για να πάρει και αυτό είναι κάτι που δεν κάνει συχνά. 

Παρθένος

Όπως πάντα τα θέλει όλα τέλεια, ειδικά στις ερωτικές του σχέσεις. Ένας Παρθένος θεωρεί τη συνεχή προσοχή απαραίτητη και αν δεν την πάρει θα τη ζητάει συνεχώς με διάφορους τρόπους. Παριστάνει πως δεν νοιάζεται, αλλά καίγεται μέσα του για συνεχή προσοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA