Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από μακρά απουσία, επέστρεψε τηλεοπτικά στο πλευρό της πρώην συζύγου του.
Η τηλεοπτική τους επανένωση ήταν από τα κύρια θέματα της εκπομπής, ενώ σε αυτή αναφέρθηκαν και στο περιθώριο της συζήτησης που είχαν με τον καλεσμένο τους, Σάκη Τανιμανίδη.
Μάλιστα, το πρώην ζεύγος αποκάλυψε τι τους είπαν τα δύο τους παιδιά, όταν εκείνοι τους ανακοίνωσαν πως επρόκειτο να ξανασυνεργαστούν.
«Ο ένας μας γιος, ο Γιάννης, χάρηκε πολύ όταν του το ανακοίνωσα. Μου είπε: «Τι ωραία που θα δουλέψετε και πάλι μαζί! Θα κάνετε μεγάλα νούμερα». Μεγάλωσε στα τηλεοπτικά πλατό και έχει καταλάβει ότι είναι επαγγελματικό το ότι ήρθα εδώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
«Μετά, πετάγεται ο μικρός (ο 6χρονος Δημήτρης) που είναι λίγο στωικός και λέει: «Βλακεία κάνατε», κουνώντας το κεφάλι. «Θα τσακωθείτε μια μέρα, θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε να φάμε».
Δείτε την αφήγηση του περιστατικού από τον Γιώργο Λιάγκα:
- Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης - Όλες οι αλλαγές
- «Ειλικρινέστατος και ευθύς»: Η παρέμβαση Ιερώνυμου που εξέπληξε τον Αλέξη Τσίπρα
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
- Γιώργος Καπουτζίδης: «Θεωρώ τον σύντροφό μου τον πιο ωραίο Έλληνα άνδρα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.