Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Χάρι Πότερ, καθώς σύμφωνα με το Hollywood Reporter το HBO ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στην ιστορία του αγαπημένου μας μάγου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές του Hollywood Reporter στελέχη του HBO Max, το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία της WarnerMedia, έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με σεναριογράφους που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν διάφορες ιδέες μέσα από τα βιβλία Χάρι Πότερ και να τις διασκευάσουν για την μικρή οθόνη.

Σε αυτή την πρώτη φάση έχουν πραγματοποιηθεί γενικές συζητήσεις και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί σίγουρα, ενώ δεν έχει ανατεθεί το πρότζεκτ σε κάποιον συγκεκριμένο δημιουργό, όπως επιβεβαίωσαν το HBO Max και η Warner Bros.

Αυτό όμως που μπορεί κανείς να πει με σιγουριά, είναι πως σύντομα μια σειρά που θα διευρύνει ακόμα περισσότερο το σύμπαν του Χάρι Πότερ, θα πάρει σύντομα σάρκα και οστά. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς το HBO Max το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του την περασμένη άνοιξη, έχει μπει πολύ δυναμικά στον ανταγωνισμό του streaming περιεχομένου απειλώντας στα ίσια το Netflix και σίγουρα το Disney+.

Επιπλέον το HBO Max έχει ως άσο στο μανίκι του την αγαπημένη σειρά τα «Φιλαράκια», αφού στην εν λόγω πλατφόρμα streaming θα προβληθεί και το πολυαναμενόμενο reunion της σειράς σε μορφή σπέσιαλ επεισοδίου.

Παράλληλα, το HBO ετοιμάζει το reboot του δημοφιλούς «Sex and the City» όπως και ένα πλήθος τηλεοπτικών spinoffs από το σύμπαν των DC Comics.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.