Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή μία συνέντευξη της Ελένης Φιλίνη, η οποία περιέγραψε το δικό της περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στο παρελθόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, με τον γνωστό ηθοποιό επιδίωξαν να επικοινωνήσουν οι συνεργάτες της εκπομπής «Happy Day», ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη σημερινή εκπομπή: «Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει.

»Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα.

»Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Εμάς, η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως "Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα"».

Διαβάστε επίσης:

Αρζόγλου για Κιμούλη: Μου έλεγαν ότι θα δουλέψει με τη Ζέτα και έλεγα «ωχ η κοπέλα»

Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: «Με έβριζε στη σκηνή, κατέληξα με λεξοτανίλ και προβλήματα υγείας»

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...