Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους αλλά οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τη συνέχεια της σειράς και τον τρίτο κύκλο. 

Διαβάστε ακόμη: Θεοφανία Παπαθωμά για το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες: Ήταν, ακόμα και για εμάς που υποδυόμασταν, σαν να το ζούσαμε πραγματικά

Όπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό, ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες θα διαδραματίζεται σε τρία σημεία: Διαφάνι, Λάρισα και Λέρο. Οι πρωταγωνιστές θα ζήσουν την εποχή της δικτατορίας και για μία ακόμη χρονιά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή είναι ένα από τα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στον προηγούμενο κύκλο της σειράς Αγριες Μέλισσες. Το ζευγάρι που ερωτεύτηκε και έζησε έντονες στιγμές αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα ξεχαστεί. Σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριτσάνο στο περιοδικό «Τηλέραμα», η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας θα φέρει κοντά Δρόσω και Κωνσταντή. Οι δυο τους θα ξεχάσουν το μίσος και θα βρεθούν, ξανά, ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό που μένει είναι να δουν οι τηλεθεατές της σειράς Αγριες Μέλισσες εάν τελικά ο έρωτας των δυο θα αντέξει τις ανατροπές της σειράς.