Μενού
  • Α-
  • Α+

Το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες είχε μια σειρά από συγκινήσεις, ειδικά με τη δραματική σκηνή της Βιολέτας, την οποία υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά, όταν αντίκρυσε νεκρό τον Μιλτιάδη. Οι σπαρακτικές κραυγές της έφεραν συγκίνηση στους τηλεθεατές, με την ίδια να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Τι θα απογίνει ο μικρός Στέργιος στη σειρά

Η Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής, αναφέρθηκε σε αυτή τη σκηνή λέγοντας πως ήταν μια πολύ ωραία και δύσκολη σκηνή, καθώς και στα σχόλια που δέχτηκε. «Η διθυραμβική κριτική είναι πάντοτε αποδεκτή (γέλια). Ήταν μια πολύ ωραία, όσο και δύσκολη σκηνή. Ήταν εκτελεσμένη άψογα από όλους. Οι άνθρωποι που την παρακολούθησαν από κοντά, είπαν ότι ήταν σαν να παρακολουθούσαν θέατρο. Μας το λένε συχνά γι’ αυτή τη σειρά. Όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μαγείας. Ήταν πραγματικά, ακόμα και για εμάς που υποδυόμασταν, σαν να το ζούσαμε πραγματικά».

Στην ερώτηση για το πώς θα είναι η Βιολέτα στον τρίτο κύκλο, η Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε πως «τα σενάρια γράφονται τώρα. Οι σεναριογράφοι μας είναι ικανοί και ευφάνταστοι. Ο κάθε ήρωας, άλλωστε, οδηγεί την ιστορία του από μόνος του. Οπότε, ότι ξέρετε εσείς για τη Βιολέτα, ξέρω κι εγώ. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι, μετά από πολύ μεγάλες δυσκολίες, βγαίνουν αναγεννημένοι και πολλές φορές εντελώς διαφορετικοί. Διότι οι δυσκολίες στη ζωή είναι για να εξελισσόμαστε και έτσι πρέπει να τις βλέπουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA