Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/7) στο λιμάνι του Πειραιά, όταν νεαρός φώναξε «ΣΚΑΪ ξεφτίλες». Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνεργείο του ΣΚΑΪ βρισκόταν από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, καταγράφοντας την κίνηση των ταξιδιωτών στα νησιά όταν ο νεαρός προσέγγισε το τηλεοπτικό συνεργείο φωνάζοντας επανειλημμένα «ΣΚΑΪ ξεφτίλες», «ΣΚΑΪ ξεφτίλες».
Διαβάστε ακόμη: Καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΙ με τον Λουράντο: «Φύγετε από το φαρμακείο, ντροπή σας!»
Παρά το γεγονός ότι το συνεργείο τον αγνόησε, ο ίδιος συνέχισε και μάλιστα επιτέθηκε στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ που βρίσκονταν στο σημείο. Αυτό ήταν το έναυσμα για τον οπερατέρ, ο οποίος έχασε τον έλεγχο, άφησε την κάμερα και τη συσκευή LIVE VIEW και «απάντησε» στον νεαρό που επιτέθηκε στο συνεργείο. Τελικά, παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και το επεισόδιο έληξε.
- Η ανατριχιαστική δολοφονία της μικρής Άννυ – Όταν η αθωότητα συγκρούστηκε βίαια με τη φρίκη
- Τι είναι ο χανταΐος που έχει προκαλέσει συναγερμό σε κρουαζιερόπλοιο - Μετάδοση και συμπτώματα
- Φινάλε στο τέλος του μήνα για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού: Ο λόγος πίσω από την πρόωρη λήξη
- Το όχι της ΝΔ σε Προανακριτική, οι βολές Τσίπρα κατά δημοσιογράφων και οι αποφάσεις του Καραμανλή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.