Με τον καύσωνα να είναι προ των πυλών όσοι έχουν μείνει στην Αθήνα τον Αύγουστο ψάχνουν ανάσες δροσιάς. Ετσι, πισίνες και νεροτσουλήθρες είναι περιζήτητες για τους Αθηναίους που έχουν μείνει στην πρωτεύουσα. Γι' αυτό και στον ΑΝΤ1 έκαναν ρεπορτάζ στις πισίνες της Αττικής.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού, Θάνος Κλωνόπουλος, βρέθηκε σε πάρκο αναψυχής στα Σπάτα για να μεταφέρει την εικόνα. Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 σήκωσε τα μπατζάκια του παντελονιού του, έβγαλε τα παπούτσια του και μπήκε μέσα στην πισίνα. «Θα μας μεταφέρει εικόνες και κλίμα από εκεί, κι αν δεν κάνω λάθος σε βλέπω μέσα σε πισίνα» σχολίασε ο παρουσιαστής του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Ant1, Λευτέρης Πράσινος.
«Έτσι μου ζητήσατε Λευτέρη εσύ και η αρχισυντάκτρια, η Χριστίνα, να μπω μέσα σε μια πισίνα. Δεν φταίω εγώ που δεν διευκρινίσατε ότι δεν πρέπει να είναι η παιδική», είπε ο δημοσιογράφος, Θάνος Κλωνόπουλος. «Μας εκθέτεις…», απάντησε αστειευόμενος ο παρουσιαστής και έδωσε πάσα στον ρεπόρτερ για να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.