Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα και άρχισε τις προετοιμασίες για την τρίτη σεζόν του «Πάμε Δανάη», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Mega τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε ακόμη: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ο Χρήστος Μάστορας της τραγούδησε για τα γενέθλιά της
Μετά από πολλές άκρως καλοκαιρινές αναρτήσεις που έκανε η Δανάη Μπάρκα κατά τη διάρκεια των διακοπών της, ήρθε η στιγμή να μοιραστεί η ίδια την πρώτη της μέρα πίσω στη δουλειά μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram.
«Καλή αρχή σε όσους ξεκινάμε την ωραία μας καθημερινότητα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα, κάνοντας το σήμα της νίκης, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμα stories με τους συνεργάτες της, Άρη Καβατζίκη και Γιώργο Κρικοριάν, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να δουν με χιουμοριστικό τρόπο την επιστροφή στην εκπομπή.
Σε ανάρτησή της στο Instagram τις προηγούμενες ημέρες, η Δανάη Μπάρκα δεν είχε κρύψει ότι της είχε λείψει η επαφή με τον κόσμο, γράφοντας: «Μαζεύουμε στιγμές πριν επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Μου λείψατε».
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.