Για τη μάχη με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού μίλησε ο Γιώργος Σουξές στην εφημερίδα ON Time. «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη όταν χώρισα, που όμως δεν έφταιγε η πρώην σύζυγός μου. Εγώ αισθανόμουν πίεση χωρίς να με πιέζει, ένιωθα ότι δεν προχωράω στη δουλειά μου… δεν ξέρω τι μου συνέβαινε. Τότε πάθαινα κάτι κρίσεις πανικού. Νόμιζα ότι πεθαίνω, ότι δεν μπορώ να πάρω αέρα ή να κουνηθώ. Πήγα στον γιατρό και μου έδωσε χάπια. Πήρα ένα-δύο από αυτά αλλά στην ουσία ήμουν ήρεμος απ’ έξω και έβραζα μέσα μου. Το πάλεψα μόνος μου και το ξεπέρασα. Με βοήθησε πολύ η δουλειά», εξομολογείται ο ηθοποιός.
«Άλλη μια φορά, μου συνέβη κρίση πανικού σε γύρισμα στις “Άγριες Μέλισσες”. Πριν αρχίσει το γύρισμα ένιωθα άσχημα. Όμως από την ώρα που ξεκίνησα το γύρισμα, άλλαξε η διάθεσή μου. Ήμουν ευτυχισμένος και ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βγει πολύ καλή η σκηνή. Έτσι ξέχασα τα πάντα και το ξεπέρασα», αποκαλύπτει ο Γιώργος Σουξές.
- «Δε μασάω, θα πέσω κάτω αλλά θα του αλλάξω τα φώτα»: Γιώργος Γεράρδος, ο άνθρωπος που έφτιαξε το Πλαίσιο από 14 τετραγωνικά
- Χαμός με τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στην Ξάνθη: Το κόστος ξεπερνά τα 80.000 ευρώ
- Διονύσης Παπαγιαννόπουλος - Μάνος Κατράκης: Με μια ατάκα και μια σιωπή περιέγραψαν τον ελληνικό εμφύλιο
- Πέθανε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής, Άννα Ψαρούδα Μπενάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.