Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Καρτελιάς σε συνέντευξή του μίλησε για την αποχώρησή του από την πρωινή ζώνη του STAR, την οποία ανέλαβε πέρισυ για πρώτη χρονιά με την Ελίνα Παπίλα. Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε, ότι αν του δινόταν μία δεύτερη ευκαιρία, τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα. «Πιστεύω ότι αν ήταν καλή η επόμενη χρονιά, θα είχαμε ακόμα 4-5 χρόνια. Όσο σίγουρος είμαι για το ραδιόφωνο που κάνω, άλλο τόσο σίγουρος είμαι ότι αν κάναμε και τη δεύτερη χρονιά, μετά θα είχαμε και άλλο».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Το πρώτο σχόλιο για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά 

Στο αν συζητήθηκε με το κανάλι η σκέψη του ο ίδιος τόνισε: «Με το κανάλι ήταν ένα συν ένα. Υπήρχαν άλλα πρόβληματα, το ένα ήταν η χημεία, ίσως δεν πιστεύαν ότι θα δέσει αυτό τηλεοπτικά. Το θεωρώ σωστό σαν επιχείρηση, να δει το καλό της. Σίγουρα κάτι είδαν που εγώ δεν έχω δει ακόμα. Ίσως πιστεύαν ότι η χημεία μας δεν θα βγει ποτέ».

Στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησε αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν για τις σχέσεις του με την Ελίνα Παπίλα: «Δεν έχουμε τσακωθεί και δεν ισχύουν όσα ειπώθηκαν. Εγώ έκανα ραδιόφωνο με τον Κώστα Μαρτάκη τον χειμώνα που μας πέρασε και θεωρώ τίμιο να συνεχίσω με εκείνον. Όταν μας είπαν ότι δεν συνεχίζουμε, η Ελίνα έφυγε για διακοπές την επόμενη ημέρα. Δεν συζητήσαμε γι’ αυτό. Πού να τα πούμε, στο τηλέφωνο; Δεν λέγονται από εκεί».

Για το εάν «μετάνιωσε» που πήρε την απόφαση να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού, ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε έναν απολογισμό και αποκάλυψε εάν έχει δεχθεί κάποια επαγγελματική πρόταση.

«Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό του Star, είπα “κακώς”. Έφτασε στιγμή που είπα καλυτέρα να έκανα το ραδιοφωνικό πρωινό, παρά να είμαι στην τηλεόραση, ότι δηλαδή, δεν έπρεπε να υπογράψω. Μου έχουν κάνει μια πρόταση για να παρουσιάσω κάτι, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει, ένα ταξιδιωτικό θα είναι. Η γυναικά μου έλεγε την περσινή σεζόν “γιατί κάθεσαι έτσι, ωραία σε ντύνουν, ζήσε το όσο κρατήσει, κάνε πλάκα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA