Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του στον ANT1 μίλησε σε δημοσιογράφους και απάντησε για όλα. Ο παρουσιαστής του «Πρωινό» αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και τον τίτλο της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αλλά και για τη συνεργασία του με τη Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: «Έρχεται το Πρωινό μας» - Στον αέρα το τρέιλερ της νέας εκπομπής της στον ΣΚΑΪ

«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια σχολίασε για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά. «Ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή. Κάπως θα λεγόταν. Τα πρόσωπα παίζουν. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Καλή επιτυχία στη Φαίη και σε μας και σε όλες τις εκπομπές».

«Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν μια προσωπική επιλογή που έκανε η ίδια να πάει στον ΑΝΤ1 και το έμαθα 2-3 μέρες πριν ανακοινωθεί», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας και διευκρίνισε για τον ρόλο της Δούκισσας Νομικού: «Και η ίδια δεν θέλει και δεν έχει κάποιο λόγο να εμπλακεί στο δημοσιογραφικό κομμάτι. Για ποιο λόγο να εμπλακεί η Δούκισσα σε όλο αυτό; Θα μπαίνει στο κομμάτι με τα πιο ανάλαφρα θέματα».

Τέλος απαντώντας στο γιατί δεν μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, ο ίδιος απάντησε: «Σας μιλάω γιατί εδώ σας έχουμε καλέσει, θα ήταν αγένεια να μη σας μιλήσω. Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, γιατί ακούω ερωτήσεις και ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί αρνητικά, για αυτό επέλεξα να προχωρήσω και να μη μιλήσω. Δεν είμαι αγενής, εντάξει σχολιάστηκε. Κατανοώ τη δυσκολία της συγκεκριμένης στιγμής…».

Δούκισσα Νομικού: Δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά

Στους δημοσιογράφους μίλησε και η Δούκισσα Νομικού, η οποία είπε: «Η πρώτη μέρα ήταν καλυτέρα από ό,τι περίμενα. Το σκέφτηκα πολύ και αφού το αποφάσισα, είπα να το ευχαριστηθώ. Δε έχω μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά». Με την παρουσιάστρια μίλησε ωστόσο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. «Είχαμε μιλήσει με τη Φαίη για να πάω στην εκπομπή της. Ομως ήταν εύκολη απόφαση να πάω στον ΑΝΤ1».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA