Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά έδωσε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον παρουσιαστή, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, απάντησε πως δεν θα το έκανε ούτε με 100 χιλιάδες ευρώ. «Ποτέ, ούτε με 100 χιλιάδες ευρώ. Με αυτόν τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω σχέσεις, να είναι καλά, απλά δεν θέλω να έχω σχέσεις εγώ. Τον έβλεπα πάντα και στο σπίτι μου και γούσταρα, νόμιζα ότι θα με στήριζε αλλά τελικά έπεσα πολύ έξω, δυστυχώς».

Διαβάστε ακόμη: Maestro: Η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε και μάγεψε κοινό και Twitter - «Θα είσαι πάντα η φωνή μας»

Σε ερώτηση για το αν θα του έδινε κάποιες συμβουλές για την εκπομπή, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα γιατί νομίζω ότι έχει βαρεθεί ο κόσμος γι' αυτό δεν πάει καλά, έτσι πιστεύω, λέει συνέχεια το ίδιο και το ίδιο, δηλαδή ξέρουμε τι θα γίνει. Θα υπογράψω συμβόλαιο ότι σε αυτή την εκπομπή δεν εμφανιστώ ποτέ».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν κάποια στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς ζητήσει από τον Τριαντάφυλλο να κάνουν μια κουβέντα και τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους, ο τραγουδιστής απάντησε: «Έχω δει όλες τις εκπομπές του, όταν ήμουνα μέσα στο Survivor, εγώ ταλαιπωριόμουν, με έβλεπε το παιδί μου, η οικογένεια μου και αυτός έριχνε σπρωξιά για να πέσω στο γκρεμό κι άλλο».