Μενού
vrisiida-andriotou
Βρισηίδα Ανδριώτου | NDP
  • Α-
  • Α+

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor All Star και την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (17/1) στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και εξήγησε στον Νίκο Μουτσινά τι ήταν αυτό που την έκανε να αποχωρήσει από το παιχνίδι ήδη από τις πρώτες ημέρες, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα και τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, κάνοντας λόγο για στρατηγική ακόμα και όταν δεν φαίνεται. 
 
«Ο Σπύρος δεν περίμενε ότι θα φύγω. Με έζησε και πέρσι στο παιχνίδι και ξέρει ότι δεν τα παρατάω ποτέ και κάνω πράγματα συνέχεια, πιέζω τον εαυτό μου για να βοηθήσω τους πάντες. Πάντα είμαι σε όλους δίπλα. Δίνω το 100% και δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί, θα είμαι εκεί για όλους. Του είπα ότι πιεζόμουν στο αγώνισμα. Του έλεγα: "δεν είμαι καλά, δεν θέλω να πεθάνω στο παιχνίδι, δεν αντέχω, παθαίνω κρίσεις πανικού" και μου έλεγε ότι είναι της στιγμής. "Όχι, δεν είναι ότι έχασα, δεν είμαι καλά, θέλω να φύγω" του έλεγα. Εμείς όλη αυτή την πίεση την είχαμε μία βδομάδα που δεν τρώγαμε κι εσείς είδατε τρεις μέρες. Την έναρξη τη γυρίσαμε δυο μέρες, εσείς την είδατε σε ένα επεισόδιο», εξήγησε η Βρισηίδα.

Σε ερώτηση εάν θα ήθελε να αποχωρήσει και ο Σπύρος μαζί της, η ίδια απάντησε ότι «Το είχαμε συζητήσει από πριν και είχαμε συνεννοηθεί ότι αν γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό έξω και σε ενημερώσουν – γιατί στο σοβαρό σε ενημερώνουν – τότε "ναι, θα έρθω μαζί σου". Αν ήταν από υποψηφιότητα στην πορεία του παιχνιδιού, όχι, θα συνεχίζαμε να παίζουμε το παιχνίδι. Το ότι το σώμα μου δεν άντεξε και προτίμησα την ψυχολογική μου υγεία από τα λεφτά και τη δημοσιότητα, ο Σπύρος γιατί να φύγει; Αφού περνάει καλά. Μου λείπει ο Σπύρος, τον θέλω στη ζωή μου και να ζήσουμε τη ζωή μας. Εφόσον το επιλέξαμε θα στηρίξω την κάθε του επιλογή».

«Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει το παιχνίδι. Οι άλλοι πήγαν εκεί και κάνουν διακοπές. Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, πάμε-παίζουμε-φεύγουμε. Είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης και θέλει στρατηγική. Το ότι οι άλλοι δεν το λένε δεν σημαίνει ότι δεν έχουν στρατηγική, ο Σπύρος δεν είναι αυτό που βλέπετε», επεσήμανε η Βρισηίδα Ανδριώτου.