Μενού
triantafyllos
Τριαντάφυλλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star, το ειδύλλιο ανάμεσα σε Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα - Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη και την αντίδραση του Μπο, ενώ αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στο σχόλιο που είχε κάνει για το περιβόητο 60%. «Μίλησα με τον Μπο. Είναι ένα απίστευτο παιδί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να τα έχεις με τον Μπο, έναν τέτοιο όμορφο άντρα, παιδαρά και να κοιτάς τον Μάριο;», αναρωτήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Kύριος είναι, στεναχωρημένος, βέβαια. Απ’ όσο ξέρω ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν πάει ταξίδι με τον Μπο και την Καρολίνα. Η Καρολίνα έλεγε στον Μπο ότι τον αγαπάει και τον θέλει και τελικά είδαμε…», συμπλήρωσε. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν μπαίνει στο Survivor All Star παρά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα που τον ήθελαν να μπαίνει και μάλιστα, να έχει κλείσει υπέρογκη αμοιβή. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στο Survivor ούτε με 100.00 ευρώ, δεν αφήνω το παιδί μου», τόνισε ο Τριαντάφυλλος. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Βασάλος είναι μια χαρά, δεν μιλάει. Είναι να περάσει η εβδομάδα να πάρουμε το τάλιρο. Ειρωνεύτηκες το 60%, Βασάλο μου, καλό είναι το 17% του Survivor, 19% το πολύ. Είχε στο μυαλό του στο βαν για το αεροπλάνο να πει κάτι ειρωνικό για το 60%. Δεν ξέρω, μπορεί και αυτός να με είχε αφίσα στο δωμάτιό του».