Μενού
masterchef-mei-tafsiri
MasterChef - Μέι Ταφσίρι | @MasterChef GR
  • Α-
  • Α+

Ο 29χρονος Μέι Ταφσίρι με καταγωγή από την Αυστρία και το Ιράν εμφανίστηκε στο MasterChef την Τρίτη (24/1), αλλά δεν κατάφερε να πάρει ποδιά και να μπει στο ριάλιτι του Star, αφού εκτός από τα πιτάκια και τις γαρίδες, έκαψε και τα δάχτυλά του. Ωστόσο, μπορεί να μην εντυπωσίασε τους κριτές με τις μαγειρικές του ικανότητες, όμως, κέρδισε το ενδιαφέρον τους με την προσωπική του ιστορία όταν τους είπε ότι έχει πάνω από 15 επιχειρήσεις, από συνεργείο, φωτογραφείο και μασατζίδικο μέχρι catering, συνεργείο αυτοκινήτων, κοκτέιλ μπαρ και εστιατόριο, αλλά και το Twitter που σχολίασε με τον δικό του τρόπο όσα δήλωσε ο νεαρός παίκτης κατά τη διάρκεια της οντισιόν του. 

«Από μικρός μου άρεσε η μαγειρική, αλλά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να πάω σε μια σχολή. Όταν ήρθα στη ζωή των γονιών μου αρχίσαμε να ανεβαίνουμε γιατί οι γονείς μου σχεδόν ζούσαν στον δρόμο. Έχουμε συνεργείο, φωτογραφείο, μαγαζί με μασάζ, λογιστικό γραφείο, catering, ναργιλέδες, κοκτέιλ μπαρ, εστιατόριο, διαφημιστική εταιρία. Ο λόγος που κάνουμε όλα αυτά, είναι για να προσφέρουμε στη μητέρα μου αυτά που δεν είχε, αλλά είναι και δημιουργικό όταν φτιάχνεις ένα μαγαζί και σε γεμίζει», δήλωσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι «Σίγουρα δεν έχω εμπειρία, αλλά επειδή αγαπάω τη μαγειρική, πιστεύω θα τα πάω καλά».

Όταν απαρίθμησε τις επιχειρήσεις του, το Twitter πήρε «φωτιά» και οι χρήστες σχολίασαν τα λεγόμενά του, εκφράζοντας τη δυσπιστία τους, κάτι που δεν άρεσε στον Μέι με αποτέλεσμα να απαντήσει με «γαλλικά» μέσω stories στο προφίλ του στο Instagram

 

 

 

 

 

 

mei-tafsiri-instagram-1
MasterChef - Μέι Ταφσίρι | @mei_tafsiri

 

mei-tafsiri-instagram
MasterChef - Μέι Ταφσίρι | @mei_tafsiri